Hledání ve vztahu – „nechci na to být SAMA“

Hledání dokonalého partnera. Jak tím sami sebe uvádíme do situací, kdy již nemáme chuť ani odvahu se do dalšího hledání pouštět. Předchozí nezdary, zklamání. Probouzení vedle člověka, který nás omezuje, nenaplňuje a pravděpodobně ani nemiluje. Proč si tohle děláme? Co vlastně hledáme? 

Případ ženy, která mě inspiruje a v jejím hledání nacházím i svoje částečné zrcadlení. 

Její mysl je zaostřená na prostředí nezdaru vytváření si kvalitních vztahů. Ona by chtěla dokonalý perfektní vztah dle sebe – svých priorit a nastavení.

Již víš, že dokonalý vztah neexistuje. Jsou jen vztahy, které nám ukazují, jak být lepšími lidmi v rámci soužití. Chceme-li však mít dokonalý vztah – pak tu již, zde na Zemi, nemusíte být, protože pak se již NEMÁTE CO UČIT.

Skrze vztahy se učíte vidět sami sebe. V podobě, ve které se vidět nechcete a přesto tuto podobu nějakým způsobem milujete.

VAŠE VZTAHY JSOU ODRAZEM VÁS SAMOTNÝCH. VAŠICH POSTOJŮ K SOBĚ SAMA.

Chcete milovat dokonalost a přitom nemilujete sami sebe – VE SVÉ NEDOKONALOSTI.

Jakmile uvidíte sebe – jako vždy dokonalé bytosti – pak toto uvidíte i u partnerů. Všichni jste dokonalí již tak, jak jste.

Dokud budete hledat dokonalost u druhých – naleznete vždy jen to, co sami u sebe nepřijímáte – nevidíte – odmítáte.

I toto je po vás škola – škola hledání cesty k sobě sama.

Samota tak pro vás nebude samotou, nýbrž způsobem, jak v sobě objevit kouzlo lásky  – tedy sebelásky!

Nikdy nejste sami. Je to jen iluze. Samota je vám dána jako prostředek k nalezení partnera v sobě. Buďte si sami sobě partnerem. Plnohodnotným partnerem.

Pak budete plnohodnotným partnerem někomu dalšímu. Čímž se vám stane partnerský vztah dokonale partnerským. Budete si partnery života. V čistotě otevřených, láskou naplněných srdcí.

DOKONALOST NEEXISTUJE!

DOKONALOST JE!!

 

HFG

Úryvek z připravované knihy: Láska partnerská – pokračování knihy „Láska srdce“

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru