Jak najít vhodného partnera?

Se kterým bude každý, kdo partnera hledá, šťastný a spokojený celý život, naplněný láskou a nebude již toužit po nikom jiném?

Iluzí je a iluzí stále v lidském pokolení zůstává, že je něco neměnné. Že lidé se nemění! Opakem však stále sebe klamete!

Lidé se mění! A to vždy!

Každá okolnost a každá zkušenost na vaší cestě vás dělá zkušenějšími, tudíž jinými než předtím. Nelze si myslet, že to, že si vyberete pro život jednoho člověka, bude pro vás pro celý váš život dostačující a motivující k vnitřnímu růstu.

Většina vztahů jednou dospěje do bodu, kdy jeden druhého přestane motivovat se dále vyvíjet. A vývoj je podstata života!

Ve chvíli, kdy ve vztahu pociťujete, že se nikam neposouváte, že vztah vás již nečiní šťastnými – již není živý – je čas vztah opustit. Ne proto, že byste druhého již nemilovali, ba právě proto, že druhého stále milujete. Tak, a jen tak, ctíte život a jeho vývoj.

Partnery můžete být i nadále. Ne však partnery lásky partnerské, leč partnery života!

S láskou v srdci do společného života vstupovat a s láskou v srdci z něj zase vystoupit.

Neznamená to přeseknout všechny vazby, cítit se ublíženě, polykat hořkost. Ne, partnery lásky zůstanete, pokud se i v lásce rozejdete a přitom každý půjdete svoji cestou.

Tento člověk sám zůstane v srdci a ve vašem srdci pro něj stále budou otevřené dveře.  Avšak i váš život dostane šanci na změnu, další vztah = tedy = další vývoj.

A VÝVOJ JE PODSTATA ŽIVOTA!

Vhodného partnera pro svůj současný stav naleznete jen tak, že budete sami sebe milovat!

Hanka Fabijenna Goldová
Úryvek z připravované knihy: Láska partnerská

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru